Konfigurera SHIPIT-mappningar i Shipit Now Shopify-appen från Oktagon

Kort version: Konfigurera SHIPIT-mappningar i Shipit Now Shopify-appen från Oktagon

Funktionen SHIPIT-mappningar i Shipit Now-appen från Oktagon låter dig länka Shopify fraktinställningar till SHIPIT:s transportörsalternativ. Följ dessa steg:

Steg

Konfigurera fraktmetoder i Shopify Frakt och leverans
- Logga in på din Shopify-administratör.
- Gå till Settings > Shipping and delivery.
- Ställ in dina frakttaxor genom att klicka på Manage rates och lägg till/redigera fraktzoner och taxor efter behov.

Åtkomst till SHIPIT-mappningsfunktionen
- Klicka på Apps i vänstermenyn.
- Välj Shipit Now från dina installerade appar.
- Gå till Settings > SHIPIT Mappings.

Konfigurera SHIPIT-mappningar
- Klicka på Add Mapping.
- Välj en Shopify-fraktmetod och motsvarande SHIPIT-transportör och frakttjänst.
- Spara din mappning.

Testa din konfiguration
- Skapa en testorder i din Shopify-butik med en mappad fraktmetod.
- Verifiera att ordern visas korrekt i Shipit Now-appen med rätt SHIPIT-transportör och frakttjänst.

Sammanfattning

Att konfigurera SHIPIT-mappningar i Shipit Now Shopify-appen effektiviserar din fraktprocess genom att länka Shopify-fraktmetoder till SHIPIT-transportörer.

Detaljerad version: Konfigurera SHIPIT-mappningar i Shipit Now Shopify-appen från Oktagon

Funktionen SHIPIT-mappningar i Shipit Now Shopify-appen från Oktagon hjälper till att effektivisera din fraktprocess genom att mappa dina Shopify-fraktinställningar till SHIPIT:s transportörsalternativ. Följ dessa detaljerade steg för att konfigurera SHIPIT-mappningar.

Innehållsförteckning

Konfigurera fraktmetoder i Shopify Frakt och leverans
Åtkomst till SHIPIT-mappningsfunktionen
Konfigurera SHIPIT-mappningar
Testa din konfiguration
Sammanfattning
Relaterade artiklar

1. Konfigurera fraktmetoder i Shopify Frakt och leverans

Logga in på din Shopify-administratör:
- Öppna din Shopify-administrationspanel genom att logga in med dina uppgifter.

Gå till inställningar för frakt och leverans:
- I vänstermenyn klickar du på Settings och sedan Shipping and delivery.

Ställ in dina frakttaxor:
- I fraktsektionen klickar du på Manage rates.
- Lägg till eller redigera fraktzoner och taxor efter behov. Se till att spara dina ändringar.

Shopify Shipping and Delivery settings page

2. Åtkomst till SHIPIT-mappningsfunktionen

Navigera till Appar:
- I vänstermenyn klickar du på Apps.

Välj Shipit Now:
- Från din lista över installerade appar, hitta och klicka på Shipit Now.

Gå till SHIPIT Mappings:
- I Shipit Now-appens dashboard, gå till fliken Settings.
- Välj Mappings.

3. Konfigurera SHIPIT-mappningar

Lägg till en ny mappning:
- Klicka på Add Mapping.
- I rullgardinsmenyn väljer du en Shopify-fraktmetod som du ställt in i tidigare steg.
- Välj motsvarande SHIPIT-transportör och frakttjänst.

Adding a new mapping in the Shipit Now app

Definiera mappningsdetaljer:
- Ange ett namn för mappningen för att enkelt identifiera den.
- Specificera eventuella ytterligare detaljer som krävs av SHIPIT (t.ex. etiketter, aviseringar, etc.).

Spara din mappning:
- Klicka på Save för att spara din mappning.
- Upprepa dessa steg för att lägga till fler mappningar vid behov.

4. Testa din konfiguration

Skapa en testorder:
- Gå till din Shopify-butik och skapa en testorder med en av de mappade fraktmetoderna.

Verifiera SHIPIT-integration:
- I Shipit Now-appen, kontrollera att testordern visas med rätt SHIPIT-transportör och frakttjänst.
- Se till att alla mappningsdetaljer är korrekt tillämpade.

5. Sammanfattning

Att konfigurera SHIPIT-mappningsfunktionen i Shipit Now Shopify-appen från Oktagon hjälper till att optimera ditt fraktflöde genom att mappa dina Shopify-fraktmetoder till SHIPIT-transportörer. Denna guide gav stegen för att konfigurera Shopify-fraktmetoder, komma åt SHIPIT-mappningsfunktionen, konfigurera mappningar och testa din konfiguration.

6. Relaterade artiklar

- Installera Shipit Now Shopify-appen
- Logik för Shipit Now Checkout
- Changlog

Uppdaterad den: 26/06/2024