Artiklar om: nShift Checkout - WooCommerce
Denna artikel finns också på:

nShift Checkout - WooCommerce / Hur aktiverar man kartfunktionen i kassan?

I januari 2021 släppte nShift Checkout ett nytt och fräscht utseende för frakt-widgeten i kassan. Numera kan kunden välja ombud via karta. Den fungerar lika bra för egna ombud och butiker om geodata finns tillgänglig.

Aktiveras enkelt med en separat CSS och innehåller flera olika mallar för att passa just din butik.

Du hittar inställningen under WooCommerce > Inställningar > Frakt > nShift Checkout, scrolla ner till 'Aktivera Karta' och olika utseendet finns sedan att välja på under 'Installera CSS'.

Uppdaterad den: 05/08/2023