PostNord Ship Connect till WooCommerce & Klarna Shipping Assistans (KSS/KSA)

PostNord Ship Connect - Så använder du pluginet tillsammans med Klarna Shipping Assistans

Gå in på PostNords Portal och välj den butik som har Klarna-kopplingen. Sen skapar du en ny butik med Ship Connect-koppling och ser till att den har exakt samma fraktalternativ som Klarna kopplingen..
Gå sen in i Wordpress Admin och klicka WooCommerce > PostNord Kontrollpanel, där avaktiverar du fraktväljaren genom att välja "Lämna mina leveranssätt orörda" och sedan sparar du.
Gå sen in i WooCommerce > Inställningar och fliken Frakt. Klicka på de leveranszoner som eventuellt har fraktalternativ från PostNord. Radera de fraktalternativ som är kopplade till PostNord. Ingen zon ska innehålla ett fraktsätt från PostNord.
Installerar och aktivera Klarna Shipping Assistant enligt de instruktioner som medföljer.
Om allt fungerar som det ska kan du nu arbeta med inkomna ordrar och med samma funktionalitet som enligt informationen här.

Uppdaterad den: 04/08/2022