PostNord Ship Connect - Skicka Direkt Business - WooCommerce

Senaste versionen av pluginet: 1.0.43 som släpptes 2022-05-12, se ändringslogg längst ner på sidan

Systemkrav

PHP 7.1+
php-curl tillägg
sha256 hash algoritm tillägg
WooCommerce: 5.6.0+
Wordpress: 3.9.0+

Funktioner

Konfiguration direkt i PostNord portalen (Skicka Direkt Business)
Fraktväljare i din kassa som visar de fraktsätt du ställde in i PostNords portal
Val av leveransställe (ombud och paketboxar), ställ in hur valfritt antal att visa i din kassa
Visa ombud och paketboxar på karta (valfritt) och låt kunderna välja det leveransställe som passar bäst (t.ex. nära arbetet, sommarstugan)
Boka sändning & skapa fraktetiketter direkt i WooCommerce (manuellt eller automatiskt efter vald orderstatus)
Skriv ut en eller flera fraktetiketter direkt från WooCommerce
Skapa returetikett samtidigt som fraktetiketten skapas (om du vill, den kan skapas vid ett senare tillfälle)
Skapa spårningslänkar (skapas automatiskt när en sändning väl har bokats)
Skapa reserverade sändningar (skicka över information till portalen och slutför senare i portalen)
Behandla manuellt dina alla dina inkomna ordrar, en eller flera samtidigt (om automatisering inte passar dina rutiner)
Inkludera en spårningslänk i de mail som skickas ut till dina kunder, fungerar även med PostNords mobil app
Byt valt fraktsätt efter inkommen order (t.ex. till ett av PostNords fraktsätt som passar bättre för kundens order)
Tvåvägssynkning av sändningsändringar från PostNords Portal och WooCommerce (reserverade sändningar sparas även på ordern i WooCommerce när de bokats i portalen)
Stödjer kända betalningsalternativ som t.ex. Klarna Checkout, Klarna Shipping Assistans, Svea Checkout, Nets Easy Pay, Payson, Stripe, Paypal m.fl.

Det här är bara några av de funktioner som finns och det kommer nya hela tiden

Installation och uppsättning

Efter att du har köpt vårt tillägg så kommer du fått ett e-postmeddelande med en nerladdningslänk. Du får även licensuppgifter som du behöver använda för ladda ner tillägget. Ladda ner tillägget och spara det på din dator.
Logga in i din Wordpress Administration och klicka Tillägg > Lägg till nytt, välj den nerladdade filen och klicka Installera
Aktivera tillägget i listan över installerade tillägg
Du borde nu få ett meddelande högst upp i din administration, klicka där. Om du inte ser meddelandet så klicka WooCommerce > PostNord Kontrollpanel
Följ instruktionerna på skärmen, när du är klar ska installation och uppsättning vara klart
Fix for Svea Checkout were companies get companies shipping options in checkout
Se även videon "Hur man använder PostNord Ship Connect"

Användande

Behandla en beställning från beställningslistan
Klicka på 'Behandla' knappen längst till höger i beställningslistan. Läs meddelandena som hamnar högst upp på skärmen.

Behandla en beställning från beställningssidan
Klicka på 'Behandla' knappen i högra delen av skärmen. Om du behöver ändra vikt så behöver du göra det innan du klickar 'Behandla'.

Behandla flera beställningar från beställningslistan
Kryssa i flera beställning och i listan med Massåtgärder välj 'Behandla leverans', klicka sedan 'Verkställ'.

Skriv ut flera fraktetiketter som ett dokument
Kryssa i flera beställning och i listan med Massåtgärder så välj 'Ladda ner fraktetiketter', klicka sedan 'Verkställ'.

Ändringslogg

1.0.43 [2022-05-12] Fix for crash after processing shipment in some rare situations
1.0.42 [2022-05-10] Improved detection of Svea Checkout business visitors
1.0.41 [2022-05-09] Fix for order-management in some environments
1.0.40 [2022-04-28] Fix for Svea Checkout were companies get companies shipping options in checkout
1.0.39 [2022-04-26] Fix for Svea Checkout order completion
1.0.38 [2022-04-22] Fixed another saving settings issue in some environments
1.0.37 [2022-04-21] Fixed saving settings in some environments
1.0.36 [2022-04-19] Added printing options for paper and labels
1.0.35 [2022-04-12] Improved checkout widget state tracking in some environments
1.0.34 [2022-03-28] Fix for Klarna KSA/KSS integration with MyPack Collect service
1.0.33 [2022-03-28] Fixed rare race condition in checkout
1.0.32 [2022-03-28] Improved texts in service-point map and responsiveness
1.0.31 [2022-03-21] Added support for payment method Payson Checkout
1.0.30 [2022-03-21] Improved mobile design of service-point map
1.0.29 [2022-03-16] Added support for selecting pick up agent on map
1.0.28 [2022-03-07] Improved support for third-party customization of shipping options and shipment data
1.0.27 [2022-02-16] Bug fix in some cases were server is down
1.0.26 [2022-02-14] Added support for ETA. Added support for selecting store of pickup. Improved design of recommended shipping options
1.0.25 [2022-01-18] Support for new feature - is recommended
1.0.24 [2022-01-24] Support for user specific language code. New setting for forcing language code
1.0.23 [2022-01-04] When changing a orders custom weight and changing shipping option there is no need anymore to save order first
1.0.22 Improved upgrade procedure
1.0.21 General improvements
1.0.20 Cart total price that is sent to API is now including VAT. Fixed rounding error for cart total price that is sent to API
1.0.19 Fixed rare issue in automation were failed bookings resulted in new reserved shipments
1.0.18 Improved compatibility with WPML in checkout
1.0.17 Processing order from orders list will now wait until booking is entirely complete
1.0.16 Added support for custom placement of shipping selector in checkout. Automation now acts when updating an order. Using zip-code fallback if enabled in settings and no zip-code is entered in checkout
1.0.15 Improved widget design
1.0.14 Added support for processing orders from Klarna KSA/KSS. Added support for processing order were shipping line is not associated with any products. Sending company name as separate field for labels
1.0.13 Improved widget design and layout in Svea Checkout. When trying to process shipment on order that lacks shipping integration we have improved the error message
1.0.12 Added option for collection of anonymous statistics. Improved B2C vs B2B detection in Klarna Checkout
1.0.11 Support for bulk-printing via API, making it possible to have two turn-shipment-labels per side. Adjusted price alignment in widget on small screens. Adjusted tool-tip pointer in widget. Improved labeling of bulk-actions. Fixed admin widget CSS issue in some cases
1.0.10 Improved iOS design of widget.
1.0.9 Improved responsive design of widget.
1.0.8 Improved design of widget. Improved design in Klarna Checkout. Improved multi-line descriptions of shipping-options.
1.0.7 Improved design in Klarna Checkout. Improved VAT support.
1.0.6 Support for tool-tips on shipping-options. Compatibility for upcoming API update.
1.0.5 Improved widget styling.
1.0.4 Improved setup. Improved handling of selected service point.
1.0.3 Improved error-handling in setup.
1.0.2 Added option to set limit on maximum number of service-points per shipping alternative.
1.0.1 Support for PHP 7.1. Improved design of widget.
1.0.0 Initial release.