I pluginets kontrollpanel

För att välja storlek på fraktsedlarna går du in i kontrollpanelen till pluginet (WooCommerce/PostNord kontrolpanel) och letar efter rubriken Skrivarinställningar.

Valet Standard och format Fraktetikett är det L190mm x B105mm som är det vanligast formatet på etiketter

I Skicka Direkt Business

Inställningar för skrivare hittar du i PostNords portal. Logga in och klicka Skicka Direkt Business och därefter inställningar uppe till höger i menyn.

Inställningar för skrivare