Artiklar om: WooCommerce

PostNord Ship Connect till WooCommerce F.A.Q

F: Vad är PostNord Ship Connect för WooCommerce?
S: PostNord Ship Connect är en integration designad för att effektivisera och hantera PostNords populära fraktmetoder för e-handelsföretag. Det förenklar hantering av order och frakt i din butik genom direkt integration med PostNord (Skicka Direkt Business), vilket möjliggör enkel konfiguration av fraktmetoder och regler direkt i PostNord-portalen.

F: Hur lägger jag till spårningslänk i ordermail?
S: Om man använder WooCommerce standard ordermail så kommer spårningslänken automatiskt med i ordermailet till kund om ordermailet skickas ut till kund efter att det finns en spårningslänk på ordern. Exempelvis kan man ha automation påslaget så kommer spårningslänken komma med i ordermailet.
Däremot om man använder annan e-postmall så behöver man lägga in denna kodsnutt i mallen:
<?php do_action( 'woocommerce_email_after_order_table', $order, $sent_to_admin, $plain_text, $email ); ?>

Uppdaterad den: 14/10/2024