Artiklar om: WooCommerce

Easy Customs - WooCommerce / MANUAL

Easy Customs - WooCommerce setup & konfigurationSenaste versionen av pluginet är: 1.0.3 som släpptes 2023-04-27 se ändrings logg längst ner på sidan

SystemkravPHP 7.4+
php-curl extension
WooCommerce: 5.6.0+
Wordpress: 3.9.0+

FunktionerManuellt eller automatiskt hantera tulldeklarationer för varje beställning
Skriv ut ett eller flera dokument


Hantera beställningarSkapa automatiskt tulldeklarationsdokument baserat på WooCommerce orderstatus ex. Väntar på betalning, Behandlas, Färdigbehandlad.
Skapa manuellt ett eller flera tulldeklarationsdokument samtidigt genom att gå in till Beställningar och klicka på Massåtgärder och sedan Skapa tulldeklarationer.

Installation av Easy Customs pluginetEfter att du har köpt insticksprogrammet får du ett e-postmeddelande med ett användarnamn, lösenord och en nedladdningslänk.
Logga in på din WooCommerce-instrumentpanel och klicka på Tillägg/Lägg till nytt i huvudmenyn.
Klicka på Ladda upp tillägg-knappen högst upp, klicka på Välj fil och leta reda på pluginfilen du laddade ner tidigare och klicka på Installera nu-knappen.
Gå till Tillägg/Installerade tillägg i huvudmenyn och aktivera pluginet genom att klicka på Aktivera länken nedan Easy Customs
Du bör nu se ett meddelande högst upp på din instrumentpanel, klicka på länken i meddelandet. Obs! Om du inte ser meddelandet, gå till WooCommerce/Tulldeklarationer i huvudmenyn och starta inställningen och konfigurationen nedan.

Installation och konfiguration av Easy Customs för WooCommerce (VIDEO KOMMER SNART)Gå till WooCommerce/tulldeklarationer i huvudmenyn.
Följ instruktionerna för konfiguration, när du är klar bör installationen vara klar.

AllmäntFyll i licenslösenordet som du fick i mejlet från oss.
Välj antingen att automatiskt skapa tulldeklarationerna beroende på orderstatus eller manuellt skapa dem. Om du väljer att skapa dem manuellt går du till Beställningar och klickar på Massåtgärder och Skapa tulldeklarationer.AvsändarinformationFyll i din avsändarinformation.

Produkt InformationHS-kod
Klicka på den första kryssrutan för att använda ett Produktfält eller markera den andra för att använda ett Attribut för produkt HS-kod. Metafields är inte standard i WooCommerce. Produktattribut är standard i WooCommerce och du kan då använda till exempel CN för Kina eller FI för Finland för varje produkt. Du väljer detta på en produkt i fältet Attribut och där skriver du HS-koden.

Ursprungsland
Du har samma alternativ här, att använda ett Produktfält för produktens ursprungsland eller ett Attribut.

Annat
Välj en Paketbeskrivning som kommer att visas på dokumentet.
Om en vikt inte är inställd för produkterna kommer denna vikt att användas som Minimumvikt.

API:er
Fyll i ditt PostNord kundnummer, Utlämningsnummer och välj en Pappersstorlek för dokumenten.KonfigurationerDessa konfigurationsdetaljer får du från PostNord. Fälten Kostnaden är över och/eller under är där du kan ställa in ett pris för när konfigurationen ska användas. Om du vill välja flera Mottagarländer måste du trycka på CTRL och vänster klicka.
1.0.3 [2023-04-27] Förbättringar av konfigurationsdesign
1.0.2 [2023-04-27] Stöd för alternativ för dynamiska tulldeklarationer
1.0.1 [2023-04-12] Förbättringar av tulldeklarationsdata
1.0.0 [2023-03-24] Ursprunglig version

Uppdaterad den: 17/08/2023

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!