Artiklar om: nShift Checkout - Magento 2
Denna artikel finns också på:

nShift Checkout - Magento 2 / Hur man kör med Klarna KSS/KSA

För att det ska fungera behöver ni köra med samma Delivery Checkout Id i vår modul som ni har ställt in i er Klarna Checkout som har koppling till nShift. För frågor hur man ställer in sin Klarna Checkout för koppling mot nShift så behöver ni kontakta nShift eller Klarna Support.

I vår moduls inställningar behöver ni också ändra Enabled for Checkout till No. Då kommer inte vår modul påverka kassan på något sätt. Sedan behöver ni ställa in Magento 2 för KSA/KSS på vanligt sätt, för hjälp med det behöver ni kontakta Klarna.

När kassan fungerar och sen när en order kommer in behöver du klicka dig in på den i administrationen. Inne på order under rubriken nShift Checkout ska det finnas en underrubrik som heter Load from KSA/KSS. Där visas den avlästa informationen i stycket KSS/KSA data om allt ser korrekt ut kan du klicka knappen [Convert order data] för att koppla samman order med vår modul.

När du gjort det kan du skapa leverans på ordern på samma sätt som med andra ordrar som har koppling till vår modul. Se den vanliga manualen för hur man kan göra det på olika sätt.

Uppdaterad den: 02/11/2021