Tämä artikkeli on saatavana myös seuraavilla kielillä:

SHIPIT Mappings -ominaisuuden määrittäminen Shipit Now Shopify-sovelluksessa Oktagonin toimesta

Lyhyt versio: SHIPIT Mappings -ominaisuuden määrittäminen Shipit Now Shopify-sovelluksessa Oktagonin toimesta

SHIPIT Mappings -ominaisuus Shipit Now -sovelluksessa Oktagonilta mahdollistaa Shopify-kuljetusasetusten linkittämisen SHIPIT:n kuljetusvaihtoehtoihin. Noudata näitä ohjeita:

Vaiheet

Määritä kuljetusmenetelmät Shopify Shipping & Delivery -osiossa

- Kirjaudu Shopify-adminiin.
- Siirry kohtaan Asetukset > Toimitus ja toimitus.
- Määritä toimitushinnat napsauttamalla Hallinnoi hintoja ja lisää/muokkaa toimitusalueita ja -hintoja tarpeen mukaan.

Siirry SHIPIT Mappings -ominaisuuteen

- Napsauta vasemmanpuoleisesta valikosta Sovellukset.
- Valitse Shipit Now asennetuista sovelluksistasi.
- Siirry kohtaan Asetukset > Mappings.

Määritä SHIPIT Mappings

- Napsauta Lisää kartoitus.
- Valitse Shopify-kuljetusmenetelmä ja vastaava SHIPIT-kuljettaja ja toimituspalvelu.
- Tallenna kartoituksesi.

Testaa asetuksesi

- Luo testitilaus Shopify-kaupassasi käyttämällä kartoitettua kuljetusmenetelmää.
- Varmista, että tilaus näkyy oikein Shipit Now -sovelluksessa oikean SHIPIT-kuljettajan ja toimituspalvelun kanssa.

Yhteenveto

SHIPIT Mappings -ominaisuuden määrittäminen Shipit Now Shopify -sovelluksessa yksinkertaistaa toimitusprosessiasi linkittämällä Shopify-kuljetusmenetelmät SHIPIT-kuljettajiin.

Yksityiskohtainen versio: SHIPIT Mappings -ominaisuuden määrittäminen Shipit Now Shopify -sovelluksessa Oktagonin toimesta

SHIPIT Mappings -ominaisuus Shipit Now Shopify -sovelluksessa Oktagonilta auttaa yksinkertaistamaan toimitusprosessia kartoittamalla Shopify-kuljetusasetuksesi SHIPIT:n kuljetusvaihtoehtoihin. Noudata näitä yksityiskohtaisia ohjeita määrittääksesi SHIPIT Mappings -ominaisuuden.

Sisällysluettelo

Määritä kuljetusmenetelmät Shopify Shipping & Delivery -osiossa
Siirry SHIPIT Mappings -ominaisuuteen
Määritä SHIPIT Mappings
Testaa asetuksesi
Yhteenveto
Liittyvät artikkelit

1. Määritä kuljetusmenetelmät Shopify Shipping & Delivery -osiossa

Kirjaudu Shopify-adminiin:
- Avaa Shopify-admin-paneelisi kirjautumalla sisään tunnuksillasi.

Siirry toimitus- ja toimitusasetuksiin:
- Napsauta vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset ja sitten Toimitus ja toimitus.

Määritä toimitushinnat:
- Toimitusosiossa napsauta Hallinnoi hintoja.
- Lisää tai muokkaa toimitusalueita ja -hintoja tarpeen mukaan. Muista tallentaa muutokset.

2. Siirry SHIPIT Mappings -ominaisuuteen

Siirry sovelluksiin:
- Napsauta vasemmanpuoleisesta valikosta Sovellukset.

Valitse Shipit Now:
- Etsi ja napsauta asennetuista sovelluksistasi Shipit Now.

Siirry SHIPIT Mappings -ominaisuuteen:
- Shipit Now -sovelluksen hallintapaneelissa siirry kohtaan Asetukset.
- Valitse SHIPIT Mappings.

3. Määritä SHIPIT Mappings

Lisää uusi kartoitus:
- Napsauta Lisää kartoitus.
- Valitse avattavasta valikosta Shopify-kuljetusmenetelmä, jonka määritit edellisissä vaiheissa.
- Valitse vastaava SHIPIT-kuljettaja ja toimituspalvelu.

Määritä kartoituksen yksityiskohdat:
- Syötä nimi kartoitukselle, jotta se on helppo tunnistaa.
- Määritä kaikki SHIPIT:n tarvitsevat lisätiedot (esim. Tunnisteet, Ilmoitukset jne).

Tallenna kartoitus:
- Napsauta Tallenna tallentaaksesi kartoituksen.
- Toista nämä vaiheet lisätäksesi lisää kartoituksia tarpeen mukaan.

4. Testaa asetuksesi

Luo testitilaus:
- Siirry Shopify-kauppaasi ja luo testitilaus käyttäen yhtä kartoitetuista kuljetusmenetelmistä.

Varmista SHIPIT-integraatio:
- Tarkista Shipit Now -sovelluksesta, että testitilaus näkyy oikean SHIPIT-kuljettajan ja toimituspalvelun kanssa.
- Varmista, että kaikki kartoituksen tiedot on sovellettu oikein.

5. Yhteenveto

SHIPIT Mappings -ominaisuuden määrittäminen Shipit Now Shopify -sovelluksessa Oktagonilta auttaa optimoimaan toimitustyöskentelyäsi kartoittamalla Shopify-kuljetusmenetelmäsi SHIPIT-kuljettajiin. Tämä opas tarjosi vaiheet Shopify-kuljetusmenetelmien määrittämiseksi, SHIPIT Mappings -ominaisuuden käyttöön, kartoitusten määrittämiseksi ja asetusten testaamiseksi.

6. Liittyvät artikkelit

- Shipit Now Shopify -sovelluksen asentaminen
- Logiikka-asetukset Shipit Now:ssa
- Muutosloki

Päivitetty: 26/06/2024