Artiklar om: nShift Easy Mass Order Action - Magento 2
Denna artikel finns också på:

Easy Mass Order Actions / MANUAL

Easy Mass Order Actions - Magento 2 - Manual

Senaste versionen: 1.0.13 som släpptes 2023-12-14

Systemkrav

Magento 2.3.6+, 2.4+

Funktioner

Med denna modul kan du enkelt uppdatera eller slutföra en order direkt från ordervyn. Du behöver inte längre gå in på varje enskild order, markera bara de ordrar du vill hantera och välj ”Action” ur ”Actions menyn”. Du kan själv bestämma vilka ”action”-kombinationer som ska visas i ”Actions menyn”.

Exempel på nya ”val” i Actions-menyn:

Process invoices
Process invoices with email notification
Process shipments
Process shipments with shipping label creation
Process shipments with email notification
Process shipments with shipping label creation and email notification
Process invoices and shipments
Process invoices and shipments with email notification
Process invoices and shipments with label creation
Process invoices and shipments with label creation and email notification

Installation

Följ anvisningarna nedan för att installera tillägget korrekt enligt din licens.

För att kunna installera modulen måste du först kontakta Oktagon för att få ett användarnamn och lösenord. Vi behöver också namnet på domänen (inkl. dev, test, demo etc) modulen kommer att installeras.

Lägg till composer repository

composer config repos.oktagon composer https://user:[email protected]/
composer require mediastrategi/module-easymassorderactions

Note: Byt ut user och pass ovan till uppgifterna du fick från Oktagon.

Installation & Setup

Kör följande kommandon för att installera och konfigurera modulen. Testa först i en demomiljö. Ange användarnamn och lösenord när du uppmanas att göra det.

bin/magento maintenance:enable
bin/magento cache:flush
bin/magento module:enable Mediastrategi_EasyMassOrderActions
bin/magento cache:enable mseasymassorderactions_cache_general
bin/magento setup:upgrade
bin/magento setup:di:compile
bin/magento setup:static-content:deploy
bin/magento maintenance:disable

Konfiguration

Efter att du har installerat modulen så behöver du göra följande steg.

Logga in i din Magento 2

I huvudmenyn gå till Stores > Settings > Configuration, klicka på Oktagon (Mediastrategi) och klicka sedan på Easy Mass Order Actions. Se bild nedan.
Klicka på “General”-fliken för att öppna den.

Klicka License och fyll i ditt licenslösenord där

Ställ in de val du vill ha tillgängliga i Action-listan på ordervyn. Välj mer än ett alternativ gör du genom att hålla nere ctrl och samtidigt klicka.

Ändrings-log

1.0.13 [2023-12-14] Removed references the deprecated Zend_Measure constants
1.0.12 [2022-04-08] Added a source weight unit setting that overrides system setting
1.0.11 [2022-03-02] Creating shipping labels now consumes less memory
1.0.10 [2022-01-14] - Added minimum weight setting
1.0.9 - Added Magento 2.4.x compatibility
1.0.8 - Made Magento 2.3.x a minimum requirement
1.0.7 - Fixed compatibility with Magento 2.1
1.0.6 - Added capture payment to process invoice
1.0.5 - Fixed issue were creating shipping label caused internal error
1.0.4 - Added Core module as dependency
1.0.3 - Compatibility with Magento 2.3
1.0.2 - Bug fixes
1.0.1 - Initial release

Uppdaterad den: 14/12/2023