Artiklar om: Shipit Now - WooCommerce
Denna artikel finns också på:

Shipit till WooCommerce / MANUAL

Shipit Now - WooCommerce

Senaste versionen av pluginet: 1.0.23 som släpptes 2024-01-16 se ändringsdagbok längst ner på sidan

Systemkrav

PHP 7.4+
php-curl tillägg
sha256 hash algoritm tillägg
WooCommerce: 5.6.0+
Wordpress: 3.9.0+

Funktioner

Etiketter
Skriv ut fraktetiketter direkt från WooCommerce
Skriv ut returetiketter direkt från WooCommerce
Skriv ut en eller flera etiketter samtidigt

Ordrar
Automatisera orderflödet efter orderstatus
Skapa & boka sändningar direkt från WooCommerce
Skapa lagrade sändningar direkt från WooCommerce och slutför i portalen senare
Dela upp en order i flera paket
Spåra dina sändningar direkt från WooCommerce

Fraktsätt
Välj transportör och skapa fraktsätt direkt i WooCommerce
Skapa fraktregler (t.ex. viktgränser) för varje fraktsätt direkt i WooCommerce

I din Checkout
Visa transportörer och fraktsätt på ett snyggt och tydligt sätt
Val av utlämningsställe
Stödjer kända betalningsalternativ som t.ex. Klarna Checkout, Klarna Shipping Assistans, Svea Checkout, Nets Easy Pay, Payson, Stripe, Paypal m.fl.

Övrigt
Möjlighet att använda dina egna fraktavtal eller Shipits.

Det här är bara några av de funktioner som finns och det kommer nya hela tiden

Installation och uppsättning

Efter att du har köpt vårt tillägg så kommer du fått ett e-postmeddelande med en nerladdningslänk. Du får även licensuppgifter som du behöver använda för ladda ner tillägget. Ladda ner tillägget och spara det på din dator.
Logga in i din Wordpress Administration och klicka Tillägg > Lägg till nytt, välj den nerladdade filen och klicka Installera
Aktivera tillägget i listan över installerade tillägg
Du borde nu få ett meddelande högst upp i din administration, klicka där. Om du inte ser meddelandet så klicka WooCommerce > SHIPIT Kontrollpanel
Följ instruktionerna på skärmen, när du är klar ska installation och uppsättning vara klart
Gå till WooCommerce > Frakt
Skapa leveranszon och redigera den eller redigera en existerande leveranszon
Skapa fraktsätt av typen Oktagon/SHIPIT
Fyll i fälten och välj transportör och eventuella regler för fraktsättet
Klicka spara, upprepa från steg 7 så många gånger du vill för att skapa fraktsätt i dem leveranszoner ni vill ha dem

Användande

Behandla en beställning från beställningslistan
Klicka på 'Behandla' knappen längst till höger i beställningslistan. Läs meddelandena som hamnar högst upp på skärmen.

Behandla en beställning från beställningssidan
Klicka på 'Behandla' knappen i högra delen av skärmen. Om du behöver ändra vikt så behöver du göra det innan du klickar 'Behandla'.

Behandla flera beställningar från beställningslistan
Kryssa i flera beställning och i listan med Massåtgärder välj 'Behandla leverans', klicka sedan 'Verkställ'.

Skriv ut flera fraktetiketter som ett dokument
Kryssa i flera beställning och i listan med Massåtgärder så välj 'Ladda ner fraktetiketter', klicka sedan 'Verkställ'.

Anpassa paket på beställning
Gå in på en beställning, i SHIPIT rutan till höger kryssa i 'Anpassa paket' sedan kan du ändra rader, lägga till och ta bort, klicka sedan 'Uppdatera' för att spara

Ändringsdagsbok

1.0.23 [2024-01-16] More improvements for HPOS, please sync order-data between HPOS and non-HPOS before updating
1.0.22 [2023-12-06] Fix for additionalOptions bug in specific scenario
1.0.21 [2023-12-06] Support for WooCommerce HPOS mode, added CityMail logo to checkout
1.0.20 [2023-06-07] Consignor Is Company setting is now true by default, improved shipment error feedback
1.0.19 [2023-05-25] Fixes for new onboarding/setup
1.0.18 [2023-05-11] Added improved onboarding/setup
1.0.17 [2023-04-04] Support for dynamic pricing, added logic validation feedback
1.0.16 [2023-03-16] Minor fixes to meet Wordpress/WooCommerce Plugin Directory requirements
1.0.15 [2023-03-15] Support for pallet and document shipment services. Support for turn- and return shipments
1.0.14 [2022-12-08] Fixed order weight calculation when order contains variable products
1.0.13 Added new variable for logic: $subtotalPostDiscounts that is the cart subtotal after discounts has been applied
1.0.12 Updated name of plugin
1.0.11 Improved checkout styling
1.0.10 Miscellaneous fixes
1.0.9 Minor stability improvements
1.0.8 In orders list view, a maximum of one label and tracking-links is shown per order until you hover with mouse
1.0.7 Package minimum weight setting. Package contents encoding fix. Improved checkout design
1.0.6 Förbättrat stöd för postnummerväljare i Klarna Checkout
1.0.5 Stöd för postnummerväljare i kassan, kunna byta frakttjänst på order, kunna byta utlämningsställe på order
1.0.4 Improved cache invalidation
1.0.3 Added new setting to adjust checkout order review design
1.0.2 Improvements of design in checkout
1.0.1 Improvements in bulk printing of shipping labels
1.0.0 Initial release

Uppdaterad den: 17/01/2024